Follow cellfourteen@mastond.social

Раздаване – на 20 безплатни бройки от е-книга

БЕЛЕЖКА от 11 ноември 2019 г.: Току-що получих известие, че и вторите 20 безплатни бройки (прочетете по-долу, ако не сте сигурни за какво говоря) са изчерпани. Рестартирах брояча на кода за безплатно изтегляне за трети път. Честита Коледа и благодаря, че проявявате интерес към романа ми. Надявам се да се видим за следващия 🙂

Наскоро завърших изграждането на електронната книжарница на издателство „Ерго“ и ми трябваше е-книга за изпитания в реални условия.

Веднъж вече обявявах в Туитър и Фейсбук, че предлагам код за 100% отстъпка от цената на първия ми роман в замяна на малко помощ от читателите, за да се изловят нередностите и проблемите по книжарницата, и имаше хора, които се отзоваха. Благодаря!

Кодът важеше за 20 човека (след което става неактивен). Рестартирал съм брояча и вече може да се използва от още 20 човека.

Който и да си, където и да се намираш, надявам се да попаднеш тук, докато все още има безплатни бройки от е-книгата. Ако няма и не можеш да си я позволиш, но въпреки всичко много я искаш – пиши ми. Ако си я изтеглил и прочел – остави коментар.

Книгата е смесица от криминале, соц.-ноар и алтернативна история. Последното означава, че нещата не са се развили така, както си знаем от учебниците по история. В края на 50-те години София е по-мрачно място, но комунизмът си е все така жизнерадостен и натраплив. Толкова натраплив, че ти се иска да му разбиеш зъбите. Или да се скриеш някъде, за да изпушиш една цигара на спокойствие. Лейтенант Руслан Кригер умее най-добре второто и се старае да не стане жертва на първото. Защото е част от системата. Защото му е писнало от нея. А в отдела, който ръководи, има толкова съмнителни неясноти, колкото и секретни тайни. На всичко отгоре един труп го въвлича в разследване, което по никакъв начин не знае как да доведе до успешен край.

Използвай кода JRBTBNRW при финализиране на поръчката и вземи „Отдел „И“ без пари. Все още е любимият ми роман. Сигурен съм, че поне за няколко часа ще успее да те позабавлява, стига да обичаш заплетени трилъри и не се даваш лесно на необяснимото.