Follow cellfourteen@social.petertoushkov.eu

Нова публикация и раздаване на книга

Награди: Вазев, 1887 х 3. Смартфонът е за сравнение с размера на книгата и не е награда 🙂

Не знам защо не провеждам такива раздавания по-често. Ето каква е сделката: промоционалните раздавания са досадни и пълна загуба на време, освен ако не Ви се падне късметчето.

Но могат да бъдат забавни.

Първо, поводът е, че миналата седмица в отлично съставяното литературно онлайн списание на Свободно поетическо общество излезе нова глава от романа, който пиша. Главата е озаглавена „Очо кортадо“ и причината да бъде написана такава, каквато е, ме извади от строя за толкова дълго време, че почти престанах да пиша. В нея има любов, два атентата, карибски вълни и игра на котка и мишка между ЦРУ и КГБ на фона на размирните събития през 80-те в Никарагуа.

Прочетете „Очо кортадо“ и се върнете, за да Ви обясня правилата на играта, за реалния шанс да спечелите една от трите бройки на последната ми книга, „Вазев, 1887“, показана по-горе на снимката.

Второ, здравейте отново! Правилата на играта са лесни, забавни, и няма да изгубят времето Ви. Сега внимавайте:

Върнете се в сайта на Свободно поетическо общество (нали помните адреса: freepoetrysociety.com), прочетете някоя от другите публикации (наблягам: не „Очо кортадо“, а някоя от другите немалко и извънредно интересни публикации) в текущия 17-и брой и я споделете с няколко думи в любимата Ви социална мрежа. Драснете ми един мейл с линк към споделената от Вас публикация. Поздравления, вече участвате в тегленето на наградите!

Ще изтегля тримата победители след една седмица, на 27 март 2024 г. Те ще получат по една книга и по едно безплатно, безсрочно членство за писателската ми работилница в Buy me a coffee. Но не бързайте със заключенията. Още трима от Вас също ще получат по едно безсрочно, безплатно членство за работилницата ми в Buy me a coffee, където, освен че първи ще имате достъп до сурови откъси, разкази и преводи, които пускам там, ще можете да се възползвате от екстрата за всички абонати – безплатен достъп до три електронни и една аудио книга, показани на снимката по-долу, и достъпни от този линк: buymeacoffee.com/petertoushkov/extras

Четенето на литература е мъчна работа. Но е прозорец в ума Ви към света, знаехте ли го? Малко са по-хубавите неща от това да откриете нов писател или просто да се предадете в ръцете на вече познат автор, който е написал нещо чисто ново, готово да Ви отвори очите за страшни и непознати светове отвъд фийда на любимата Ви социална мрежа.

Такива са правилата на тази игра. Очаквам имейлите Ви 🙂